Anmeldelser

Fortæl hvad du synes om os – Klik her.

Sale e Pepe ligger et stenkast fra min lejlighed på Frederiksberg og er et rigtig hyggeligt lille italiensk sted, drevet af italienere. Maden er ikke i verdensklasse, men det er stemningen tilgengæld og så er det billigt. Det er et perfekt sted, hvis man gerne vil ud med veninden eller kæresten og det er sidst på måneden. Desuden har jeg altid fået en dejlig kop kaffe free of charge efter endt måltid. Det er sådan nogle små detaljer der gør at jeg kommer igen og igen og igen. Meget anbefalelsesværdigt.
Lynne Anmeldelse fra MitKBH

Jeg er en rigtig spise glad person og jeg har været på mange forskellige italianske restauranter rundt i KBH, og jeg kan personligt anbefale Sale é Pepe, det er tredje gang jeg har været der og det bliver bedre og bedre. Det er en hyggelig lille restaurant, maden smager formidabelt og tjenerne er bestemt ikke arrogante de er derimod rigtig søde og snaksaglige!

Adrian Anmeldelse fra MitKBH

Dette sted er helt fantastisk, og noget man burde se noget oftere… Tjenerene er ikke på nogen måde snobbede, som tidligere nævnt. De er venlige, søde og til tider ligefrem sjove! Serveringen er kun en meget lille del af dét at gå i byen, da det kommer meget an på hvilken attitude du dukker op med… Og hvis man er en KBH-snob der bare tror man er alfa og omega, tror jeg gerne man bliver skuffet! Men tag jer nu lige sammen!

Maden der er helt vildt god, og som så mange andre steder, så findes finesserne i forretterne, og her har “Sale e Pepe” lavet den helt geniale gave at kombinere 4 af deres forretter i én enkelt. Godt nok i mindre portioner, men stadig så det er en STOR forret! Og dét er lækkert!

Hovedretten byder ikke på de helt store forskelle, ud over saucen, men når der mørbrad er så mør som de lover, og deres kalvefilet ligeså, så går man heller ikke galt i byen dér!

Alt i alt et KANON sted, både for familien, men også til en romantisk middag med kæresten.

Prisen er nogenlunde, da det rent faktisk ER mørbrad man får serveret, hvilket man i nogle andre tilfælde godt kan være i tvivl om! Og så må man jo betale for det…

5 stjerner fra mig! :-)

TF Anmeldelse fra MitKBH

Sale e pepe er en rigtig lækker italiensk restaurant, hvor man får dejlig mad og god betjening. Selv om der er mange i restauranten – formår værten at have det store overblik. Vi kan varmt anbefale deres 3 retters menu som koster kr. 295. Først får man en tallerken med 4 forskellige slags forret på – derefter en oksemørbradbøf så mør at man tror det er noget der er løgn – til sidst den lækreste tiramisu jeg har smagt i mands minde og dertil får man endvidere en sambuca eller en grappa – det må man selv bestemme – Velbekomme uhm….
Vibeke Anmeldelse fra AOK

Vi havde KUN hørt godt om Sale e Pepe og prøvede derfor at give dem et besøg. 3 retter til 295,- er ALT ALT for billigt :-) Fantastiske råvarer der smager, oksemørbrad så mør at den næsten smelter på gaflen, samt byens bedste tiramisu! Tjenerne er meget imødekomne, smilende og professionelle. Sale e Pepe er HELT KLART til topkarakter, og er bestemt værd at besøge – selvom vi havde 20 minutters kørsel dertil! BESØG DEM!!!!
Rune Anmeldelse fra AOK