Kanont sted til både familietur og dates

Dette sted er helt fantastisk, og noget man burde se noget oftere… Tjenerene er ikke på nogen måde snobbede, som tidligere nævnt. De er venlige, søde og til tider ligefrem sjove! Serveringen er kun en meget lille del af dét at gå i byen, da det kommer meget an på hvilken attitude du dukker op med… Og hvis man er en KBH-snob der bare tror man er alfa og omega, tror jeg gerne man bliver skuffet! Men tag jer nu lige sammen!

Maden der er helt vildt god, og som så mange andre steder, så findes finesserne i forretterne, og her har “Sale e Pepe” lavet den helt geniale gave at kombinere 4 af deres forretter i én enkelt. Godt nok i mindre portioner, men stadig så det er en STOR forret! Og dét er lækkert!

Hovedretten byder ikke på de helt store forskelle, ud over saucen, men når der mørbrad er så mør som de lover, og deres kalvefilet ligeså, så går man heller ikke galt i byen dér!

Alt i alt et KANON sted, både for familien, men også til en romantisk middag med kæresten.

Prisen er nogenlunde, da det rent faktisk ER mørbrad man får serveret, hvilket man i nogle andre tilfælde godt kan være i tvivl om! Og så må man jo betale for det…

5 stjerner fra mig!

TF
Anmeldelse fra MitKBH